BETRAPT! E.U. WIL 60 MILJOEN MIGRANTEN NAAR EUROPA HALEN VÓÓR 2050

lees goed mensensen

Lees goed mensen! Dit is “The Smoking Gun” wat de migratie betreft. De Europese Unie wil helemaal geen (illegale) migratiestop. Ze zijn al sinds 2008 van plan om ongeveer 60 miljoen mensen uit onder andere derde wereldlanden op te nemen vóór 2050 om zogenaamde redenen als ‘vergrijzing.’ In het rapport van het Europese Parlement (zie links beneden dit artikel) staat ook duidelijk omschreven hoe ze van illegale mensen legalen willen maken. Dit allemaal in het belang van “internationale mobiliteit” of met andere woorden: het opdringen van globalisme en open grenzen om zo nationale identiteiten en grenzen af te breken. De Europese Unie is er dus DOELBEWUST op gericht om steeds meer macht te centraliseren door onder andere de immigratiepolitiek over te nemen en alle E.U. lidstaten demografisch te veranderen zodat er ‘geen weg meer terug is naar nationale identiteit.’ Dit verklaart ook de hoge aantallen AZC’s en de manier waarop deze allemaal letterlijk door de strotten van de mensen worden geduwd. We hebben het hier dus over het opzettelijk vernietigen van natie-staten onder het mom van ‘immigratiebeleid.’ Het opnemen van miljoenen illegale migranten, die vervolgens worden omgetoverd als ‘vluchtelingen,’ stond dus al jarenlang gepland en die plan zal dus gewoon doorrollen.

Wat verder opvalt is de manier waarop zij de massa immigratie aan het Europese volk willen opdringen. Dat staat onder meer onder het hoofdstuk ‘Integratie.’

Ook wordt ‘illegale migratie’ vervangen door ‘niet-reguliere immigratie.’ Het zijn Orwelliaanse taferelen. Lees en huiver:

Document 1:
http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-%2F%2FEP%2F%2FTEXT%20REPORT%20A6-2009-0251%200%20DOC%20XML%20V0%2F%2FNL

Document 2:
http://eur-lex.europa.eu/legal-content/NL/TXT/?uri=CELEX:52008DC0359

Advertenties

18 gedachtes over “BETRAPT! E.U. WIL 60 MILJOEN MIGRANTEN NAAR EUROPA HALEN VÓÓR 2050

  1. Dit is allemaal
   om goedkope arbeidskrachten voor de elite te laten werken en de europiaan de mond te snoeren in verband met looneisen,voor jou tien anderen!!
   Mensen gebruik eindelijk je verstand want wij gaan dit allemaal finacieren.

   Like

   1. Hoi Rini, daar was ik ook al achter gekomen. Zij importeren op deze wijze goedkope, makke werknemers voor de toekomst. Eigen arbeidersvolk en ouderen zijn dan overbodig en worden al een hele tijd gepest en weggepest. Emigratie en euthanasie is voor deze groep Nederlanders in hun ogen de beste oplossing. Hier zullen binnenkort betere en snellere voorwaarden voor ingesteld worden.

    Like

 1. Lees het plan van Richard Coudenhove- Kalergi en je zal snappen dat het plan van import van migranten al een idee was uit 1938. Angela Merkel en Herman van Rompuy (van 1 januari 2010 tot en met 30 november 2014 voorzitter van de Europese Raad, in de media vaak aangeduid met de officieuze titel ‘president van Europa.) hebben de Coudenhove-Kalergi prijs al in ontvangst mogen nemen.

  In het kort het plan van Coudenhove: In his book «Praktischer Idealismus», Kalergi indicates that the residents of the future “United States of Europe” will not be the People of the Old Continent, but a kind of sub-humans, products of miscegenation. He clearly states that the peoples of Europe should interbreed with Asians and colored races, thus creating a multinational flock with no quality and easily controlled by the ruling elite.

  Like

 2. Als je weet dat Nederland en Vlaanderen nu al “ziekelijk” overbevolkt zijn, is dit verhaal een echte nachtmerrie. Jongeren importeren lijkt een logische beslissing voor de leefbaarheid van het sociaal stelsel, maar dat is het niet. Import burgers kweken als konijnen, en zorgen op termijn alleen dat het probleem exponentieel groter wordt. Maar dan met nog veel meer overbevolking als resultaat. Demografen hebben het dus mis. Politici willen macht en ze vormen een verbond met de industrie die consumenten wil. Beiden onderschatten de lage productiviteit en return van import-burgers. Hun rekening klopt niet. We zien dat nu al met Turken, die op vraag van hun thuisland, Turk blijven, en hun familie onderhouden met geld dat ze hier verdienen. Ze vormen een enorme stofzuiger die alle geinvesteerde middelen naar hun thuislanden zuigt. Ondertussen vormen ze hier een niet-integreerbaar blok met eigen cultuur en religie, wat in het beste geval voor een tweedelige maatschappij zorgt maar ook oorzaak is voor onvrede die kan/zal omslaan in een machtstrijd/burgeroorlog. Dus ook politici hebben ongelijk. Conclusie: we mogen niet akkoord gaan met deze plannen, en zo vlug mogelijk “in opstand komen”. Duidelijk maken dat wij niet bereid zijn onze identiteit te verkwanselen, en naderhand nog als minderheid moeten leven onder een regime van religieus fanatisme. Dit document, is de druppel. Het neemt de laatste twijfel weg over de bedoelingen van de EU. Dit moet stoppen. Europa moet een verbond zijn van natiestaten die samen beslissen wat ze gezamelijk willen doen. Turkije hoort niet in dat rijtje, punt uit.

  Like

 3. …..het echte probleem is overbevolking ,mensen mogen niet als dieren (konijnen)leven ;de natuur kan zulks niet aan :2maal 2 maal 2 x 2 x 2 x 2 x 2…..enz…hoe lang nog ..??????

  Like

 4. Sinds het begin der tijden is de wereld al in beweging geweest en wie wil dat tegenhouden ? Beschavingen zwerven de wereld over en de glorietijd van Europa is voorbij dacht ik zo, jammer wel maar niet te vermijden……

  Like

 5. Heb altijd al gezegt moet geen EU komen daar komt rottigheid van, wandt nu dat de britten de Eu willen verlaten ze raken in Paniek, als dat gaat gebeuren, vandaar ook dat nu de britten aan de beurt zijn eerst al de polen, omdat ze daar geen poot aan de grond krijgen, ik heb heel wat geschiedenis wat je daar tegen komt is teveel, en veel doofpot, mijn ogen waren al geopend, als je al bekijkt wat er gebeurt met de aanrandingen mag gewoon, wand de vrouwen hebben het zelf aan gehaald, dus eigenlijk ons volk word niet beschermt maar de migranten wel, je ziet het kindbruiden mogen hier naar toe komen meisjes van 6 a 9 jaar trouwen met een vent van 34 jaar verschrikkelijk maar goeed we zijn het gewent kan allemaal ook met pedofielen alles mag en kan ze worden er niet eens voor op gesloten nee er sluiten gevangenissen zodat er weer mensen op straat komen te staan, denk niet meer dat het te vermijden is of er moeten landen uit de EU stappen en dat mag van mij gebeuren ook dan krijgen we het wel moeilijk maar hier mee komen we ook niet verder

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s